Obiectiv 100-400mm f4.5-5.6 vs 400mmf5.6
2 participanți
Pagina 1 din 1
Obiectiv 100-400mm f4.5-5.6 vs 400mmf5.6
Salut
As vrea sa-mi achizitionez un obiectiv tele si m-am orientat spre cele 2 obiective.Imi place sa fotografiez pasari si animale.Am un 50D si as vrea pareri despre ce obiectiv din cele doua ar fi mai potrivit.Adica care e mai bun din punct de vedere al calitatii,focusului......
Multumesc
As vrea sa-mi achizitionez un obiectiv tele si m-am orientat spre cele 2 obiective.Imi place sa fotografiez pasari si animale.Am un 50D si as vrea pareri despre ce obiectiv din cele doua ar fi mai potrivit.Adica care e mai bun din punct de vedere al calitatii,focusului......
Multumesc
florin- Mesaje : 2
Puncte : 4
Reputatie : 0
Data de inscriere : 19/04/2010
OBIECTIV 100-400MM F4.5-5.6 VS 400MMF5.6
florin a scris:Salut
Multumesc
Salut,
Din punct de vedere al obiectivului, cele cu focala fixa sunt in general obiective mai bune, dar esti conditionat de acea distanta focala.
Daca vrei totusi sa-l folosesti si la altceva unde ti-ar fi buna totusi o modificare a distantei focale (zoom-ul) ... ar trebui sa mergi pe acel 100-400 f4-5.6, ptr ca dpdv al diafragmei maxime nu e mare diferenta. Acum mai depinde si marca obiectivului pe care vrei sa-l iei ...si raportul pretului ...
Te salut
Bogdan- Mesaje : 9
Puncte : 15
Reputatie : 4
Data de inscriere : 08/02/2010
Subiecte similare
» Obiectiv zoom vs. obiectiv fix
» obiectiv 50 mm
» Obiectiv Sigma 100-300
» Obiectiv Canon 17-40/F4.0 USM EF-L
» obiectiv macro canon
» obiectiv 50 mm