obiectiv 50 mm
2 participanți
Pagina 1 din 1
obiectiv 50 mm
Doresc sa-mi cumpar un obiectiv 50 mm fix ,1.4 usm, si ma intereseaza daca trebue intodus in aparatul foto ,ceva soft,aparatul meu e un canon d 550. mai am o intrebare legata de obiectivele fixe!!!!!nu au stabilizator de imagine???
buti- Mesaje : 1
Puncte : 3
Reputatie : 0
Data de inscriere : 11/07/2011
Re: obiectiv 50 mm
Cateva lucruri despre Canon 50mm f/1.4 sunt scrise aici: https://canonisti.all-up.com/t245-canon-ef-50mm-f-14-usm-exemple-foto
Indiferent de ce aparat Canon DSLR folosesti, este compatibil cu toata seria de obiective EF; asta inseamna ca nu ai nevoie de soft pentru a putea folosi acel abiectiv cu aparatul tau.
Oare la ce ai avea nevoie de stabilizator de imagine cand obiectivele prime in general sunt extrem de rapide, respectiv vei folosi timp de expunere mici, ceea ce duce la "inghetarea" imaginii??
Sunt si obiective fixe care au stabilizator de imagine, de exemplu Canon 100mm macro
Indiferent de ce aparat Canon DSLR folosesti, este compatibil cu toata seria de obiective EF; asta inseamna ca nu ai nevoie de soft pentru a putea folosi acel abiectiv cu aparatul tau.
Oare la ce ai avea nevoie de stabilizator de imagine cand obiectivele prime in general sunt extrem de rapide, respectiv vei folosi timp de expunere mici, ceea ce duce la "inghetarea" imaginii??
Sunt si obiective fixe care au stabilizator de imagine, de exemplu Canon 100mm macro
Subiecte similare
» Obiectiv zoom vs. obiectiv fix
» obiectiv 50mm f/1.8
» Obiectiv tele cu oglinda
» Obiectiv Canon 17-40/F4.0 USM EF-L
» Vand obiectiv CANON EFS 18-55 mm IS
» obiectiv 50mm f/1.8
» Obiectiv tele cu oglinda
» Obiectiv Canon 17-40/F4.0 USM EF-L
» Vand obiectiv CANON EFS 18-55 mm IS
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: