obiectiv macro canon
2 participanți
Pagina 1 din 1
obiectiv macro canon
Bunaziua! Bine v-am gasit ! si La multi ani pentru noul an!!!
As dori sa ma ajutati si pe mine umpic. Sunt incepatoare in arta fotografica si am nevoie de umpic de ajutor.Am un aparat Canon 500D cu obiectiv de 15-55mm si as dori sa imi cumpar inca doua obiective unul dintre ele este de la canon 50mm f2.5 compact macro 1:2.As dori sa stiu ce parere aveti de acesta si daca aveti careva acest obiectiv(cum se prezinta ). Puteti sa imi spuneti si alte variante,daca sunt,mai convenabile calitate-pret.
Va multumesc anticipat.
Diana L
As dori sa ma ajutati si pe mine umpic. Sunt incepatoare in arta fotografica si am nevoie de umpic de ajutor.Am un aparat Canon 500D cu obiectiv de 15-55mm si as dori sa imi cumpar inca doua obiective unul dintre ele este de la canon 50mm f2.5 compact macro 1:2.As dori sa stiu ce parere aveti de acesta si daca aveti careva acest obiectiv(cum se prezinta ). Puteti sa imi spuneti si alte variante,daca sunt,mai convenabile calitate-pret.
Va multumesc anticipat.
Diana L
diana_tiamo- Mesaje : 2
Puncte : 4
Reputatie : 0
Data de inscriere : 03/02/2011
Re: obiectiv macro canon
Am testat acest obiectiv special pentru tine. Un scurt review gasesti AICI
Pe scurt:
Ideal pentru fotografia de tip macro si close-up unde vei obtine cadre excelente datorate constructiei optice de mare calitate si a focusului rapid si precis, dar la fel de potrivit si pentru alte genuri, cum ar fi fotografia de portret.
Cateva fotografii AICI
Pe scurt:
Ideal pentru fotografia de tip macro si close-up unde vei obtine cadre excelente datorate constructiei optice de mare calitate si a focusului rapid si precis, dar la fel de potrivit si pentru alte genuri, cum ar fi fotografia de portret.
Cateva fotografii AICI
Re: obiectiv macro canon
va multumesc pentru ajutor!
diana_tiamo- Mesaje : 2
Puncte : 4
Reputatie : 0
Data de inscriere : 03/02/2011
Subiecte similare
» CANON 28-105mm f/1:3.5-4.5 MACRO
» CANON Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro + Canon EF 50mm f/1.8 II
» Obiectiv Canon 17-40/F4.0 USM EF-L
» Canon Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS
» Canon 24-105 f/4L IS USM (obiectiv kit Canon 5D Mark ll)
» CANON Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro + Canon EF 50mm f/1.8 II
» Obiectiv Canon 17-40/F4.0 USM EF-L
» Canon Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS
» Canon 24-105 f/4L IS USM (obiectiv kit Canon 5D Mark ll)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum