Conditii pentru a fi colaborator
+8
artfoto
peste
PremierPhoto
aureldunca
big_bum
dacianspinu
Bogdan
Admin
12 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Conditii pentru a fi colaborator
eu ma pricep si ma pot ocupa de punctele 1,2 3,4 5 si 6 daca va fi cazul
Ok, haideti sa incepem cu inceputul: NUMELE DOMENIULUI.
TLD: .RO (avantaj, deocamdata, platesti o singura data, nelimitat; sunt convins ca la un moment dat se va trece pe plata anuala, dar mai vedem atunci)
Deci, sa "scremem" niste nume pentru domeniul nostru. Apoi alegem ce vrem sa facem: portal, forum, blog, etc. Apoi vedem unde-l punem (host). Putrem apoi alege o platforma csm (gen joomla, open source - e doar o idee) pe care eventual o modificam...
"Premier", domeniul ala de care am mai vorbit... e undeva la 5.000 USD (atata se cere)
TLD: .RO (avantaj, deocamdata, platesti o singura data, nelimitat; sunt convins ca la un moment dat se va trece pe plata anuala, dar mai vedem atunci)
Deci, sa "scremem" niste nume pentru domeniul nostru. Apoi alegem ce vrem sa facem: portal, forum, blog, etc. Apoi vedem unde-l punem (host). Putrem apoi alege o platforma csm (gen joomla, open source - e doar o idee) pe care eventual o modificam...
"Premier", domeniul ala de care am mai vorbit... e undeva la 5.000 USD (atata se cere)
Cum am mai mentionat... exista un domeniu .Ro care nu este luat de nimeni. As prefera sa discut direct cu echipa care doreste sa se implice detaliile acestea, in privat, oarecum. Putem face o conferinta pe skype cu cei care vor sa isi dedice putin din timpul lor pentru asa ceva.
Si eu am aceeasi pozitie ca Premier legat de discutiile dinainte de lansare, cu sugestia ca Adminul sa faca o sectiune ascunsa in care au acces doar cei care doresc sa se implice.
toxicristi- Mesaje : 58
Puncte : 60
Reputatie : 0
Data de inscriere : 09/08/2011
Pana acum echipa ar arata cam asa: PremierPhoto, artfoto, IonutTM, toxicristi.
Alti doritori care vor sa se implice in proiect, pot lasa un mesaj aici, pe acest forum, incepand de acum (cererile dinaintea acestui post vor fi ignorate).
Discutii private (doar pentru membrii echipei): AICI.
E buna si ideea unei conferinte pe Skype, dar cred ca ne vom sincroniza mai greu.
Alti doritori care vor sa se implice in proiect, pot lasa un mesaj aici, pe acest forum, incepand de acum (cererile dinaintea acestui post vor fi ignorate).
Discutii private (doar pentru membrii echipei): AICI.
E buna si ideea unei conferinte pe Skype, dar cred ca ne vom sincroniza mai greu.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Ghid pentru fotografia digitala / curs pentru incepatori.
» eu pot fi colaborator
» Canon PowerShot G12
» Cum salvăm imaginile pentru WEB în Photoshop
» Avem nevoie de BANNERe pentru promovare forum/portal/facebook Canonisti.
» eu pot fi colaborator
» Canon PowerShot G12
» Cum salvăm imaginile pentru WEB în Photoshop
» Avem nevoie de BANNERe pentru promovare forum/portal/facebook Canonisti.
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum