Macro LOVE
Forum CANON / Canonisti :: Arta fotografica :: Practica foto (Impartasire fotografii) :: Still life, alb-negru - experimente (Ce altceva fotografiem cand ploua afara?)
Pagina 1 din 1
Macro LOVE
Doar ce am despachetat Canon 100mm f/2.8L Macro si am incercat un test. Desi era seara, si lumina pe "terminate", am reusit sa realizez fotografia din mana:
Canon EOS 7D + Canon EF100mm f/2.8L Macro IS USM | f/2.8 - 1/100 sec - ISO 1000
Shallow LO VE by premier-photo.com, on Flickr
Pana acum sunt foarte placut impresionat de acest obiectiv. Este relativ usor, nu foarte mare. L-am luat in 2 scopuri: detaliile la nunti si portrete. Se descurca excelent la portrete si este foarte sharp. O sa revin cu fotografii exemplu si detalii pe masura ce o sa il pot testa afara (din pacate acum ploua torential )
Canon EOS 7D + Canon EF100mm f/2.8L Macro IS USM | f/2.8 - 1/100 sec - ISO 1000
Shallow LO VE by premier-photo.com, on Flickr
Pana acum sunt foarte placut impresionat de acest obiectiv. Este relativ usor, nu foarte mare. L-am luat in 2 scopuri: detaliile la nunti si portrete. Se descurca excelent la portrete si este foarte sharp. O sa revin cu fotografii exemplu si detalii pe masura ce o sa il pot testa afara (din pacate acum ploua torential )
Subiecte similare
» un fel de macro...
» Flori (Macro)
» Flori, macro
» obiectiv macro canon
» Tamron AF 70-300mm F/4-5,6 Di LD MACRO 1:2
» Flori (Macro)
» Flori, macro
» obiectiv macro canon
» Tamron AF 70-300mm F/4-5,6 Di LD MACRO 1:2
Forum CANON / Canonisti :: Arta fotografica :: Practica foto (Impartasire fotografii) :: Still life, alb-negru - experimente (Ce altceva fotografiem cand ploua afara?)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum