Portret by Aldor
4 participanți
Forum CANON / Canonisti :: Arta fotografica :: Practica foto (Impartasire fotografii) :: Oameni (Portrete)
Pagina 1 din 1
Portret by Aldor
Canon 7D | 1/60, f/5.6, ISO 320, flash bounce | canon 18-135mm @ 135mm
Procesare: Lightroom & Photoshop
Procesare: Lightroom & Photoshop
Re: Portret by Aldor
personal, il vad foarte dramatic. Un astfel de portret ne spune foarte multe despre un om..
Ca executie, este bun. Se vede insa limitarea data de folosirea doar a unei lumini. Si eu am problema asta de multe ori, din pacate.
Ce se poate face diferit? Un cadru putin mai larg, si adaugarea unei lumini care sa dea efectul de rim - in partea dreapta a subiectului - stanga cum privim.
Ca executie, este bun. Se vede insa limitarea data de folosirea doar a unei lumini. Si eu am problema asta de multe ori, din pacate.
Ce se poate face diferit? Un cadru putin mai larg, si adaugarea unei lumini care sa dea efectul de rim - in partea dreapta a subiectului - stanga cum privim.
O lumina difuza ar avantaja mai mult in cazul portretelor - dispar umbrele - recomand folosirea unei umbrele shoot-trough. (alba)
re
Foarte tare modelul lui Doru Coroiu. .. daca de la varsta asta sta asa frumos la pozat. . e ok sesiunea asta,, ultima mi se pare ce-a mai tare! cu toate ca nu`mi prea place cand modelul priveste fix in aparat!
SorY- Mesaje : 39
Puncte : 49
Reputatie : 6
Data de inscriere : 10/08/2011
SorY a scris:Foarte tare modelul lui Doru Coroiu. .. daca de la varsta asta sta asa frumos la pozat. . e ok sesiunea asta,, ultima mi se pare ce-a mai tare! cu toate ca nu`mi prea place cand modelul priveste fix in aparat!
Multumesc. Intr-adevar, micuta a pozat foarte bine, chiar mai bine decat cei maturi.
Forum CANON / Canonisti :: Arta fotografica :: Practica foto (Impartasire fotografii) :: Oameni (Portrete)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum