Software for EOS 50D
3 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Software for EOS 50D
-vezi ca nu este Software for EOS 50D, este un utilitar ce se instaleaza pe pc....
prietene intra pe link si citeste ce scrie acolo,cu mai posta doar ca sa te afli in treaba,baftaFlorian Raducanu a scris:-vezi ca nu este Software for EOS 50D, este un utilitar ce se instaleaza pe pc....
aureldunca a scris:prietene intra pe link si citeste ce scrie acolo,cu mai posta doar ca sa te afli in treaba,baftaFlorian Raducanu a scris:-vezi ca nu este Software for EOS 50D, este un utilitar ce se instaleaza pe pc....
1. Nu te cunosc, deci nu-ti sunt prieten.
2. Dau mai jos copy/paste din link-ul atasat de tine.
3. nu am gasit soft-ul pentru EOS 50D, cand spun asta ma refer la cel care este instalat in aparatul foto, nu la utilitare.
Spor la postat!
Merci pentru lamurire.
Available software for EOS 50D
1. Camera User Guide (1.0)
Compatibility:
Operating system(s): Mac OS X, Mac OS X 10.3.x, Mac OS X 10.4.x, Windows 2000, Windows 2000 SP4, Windows Vista, Windows XP, Windows XP SP2
2. Canon RAW Codec (1. 8 )
3. Digital Photo Professional Updater for Mac (3.9.2)
5. EOS Utility Updater for Mac (2.7.2)
9. ImageBrowser Updater (6.5.3) .....si altele
Florian Raducanu a scris:aureldunca a scris:prietene intra pe link si citeste ce scrie acolo,cu mai posta doar ca sa te afli in treaba,baftaFlorian Raducanu a scris:-vezi ca nu este Software for EOS 50D, este un utilitar ce se instaleaza pe pc....
1. Nu te cunosc, deci nu-ti sunt prieten.
2. Dau mai jos copy/paste din link-ul atasat de tine.
3. nu am gasit soft-ul pentru EOS 50D, cand spun asta ma refer la cel care este instalat in aparatul foto, nu la utilitare.
Spor la postat!
Merci pentru lamurire.
Available software for EOS 50D
1. Camera User Guide (1.0)
Compatibility:
Operating system(s): Mac OS X, Mac OS X 10.3.x, Mac OS X 10.4.x, Windows 2000, Windows 2000 SP4, Windows Vista, Windows XP, Windows XP SP2
2. Canon RAW Codec (1. 8 )
3. Digital Photo Professional Updater for Mac (3.9.2)
5. EOS Utility Updater for Mac (2.7.2)
9. ImageBrowser Updater (6.5.3) .....si altele
Cred ca tot eu am fost rautacios si nu ti-am subliniat de prima oara unde trebue sa citesti pentru a gasi titlul topicului postat de mine
)))
BRAVO! AI SARIT DE POMANA CA ARS, CAND TI-AM ZIS CA ESTE VORBA DE UTILITAR PENTRU PC! ))
BRAVO! AI SARIT DE POMANA CA ARS, CAND TI-AM ZIS CA ESTE VORBA DE UTILITAR PENTRU PC! ))
Oare de ce va place sa fiti rautaciosi? Credeam ca forumul a fost facut pentru ca utilizatorii Canon sa se ajute intre ei. Cu riscul de a supara pe cine citeste trebuie sa va spun: maturizati-va!! nu mai fiti copii si invatati limba engleza pentru a nu mai ajunge la contradictii!
Pentru cei care vor sfaturi in ceea ce priveste produsele Canon (SOFT | Firmware | aparatura), sunt aici
Pentru cei care vor sfaturi in ceea ce priveste produsele Canon (SOFT | Firmware | aparatura), sunt aici
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum