Obiectiv Canon 70-200mm IS II
3 participanți
Pagina 1 din 1
Obiectiv Canon 70-200mm IS II
Salut,
Cat este de riscant sa comand acest obiectiv la BH Photo si sa ajunga intreg la mine si fara alte taxe suplimentare la intrarea in tara, gen TVA etc?
Spera cineva ca va scadea la aproximativ 8000 RON, cat costa si predecesorul cu IS I inainte de iesirea din fabricatie.?
Multumes!
Cat este de riscant sa comand acest obiectiv la BH Photo si sa ajunga intreg la mine si fara alte taxe suplimentare la intrarea in tara, gen TVA etc?
Spera cineva ca va scadea la aproximativ 8000 RON, cat costa si predecesorul cu IS I inainte de iesirea din fabricatie.?
Multumes!
ionutneacsu- Mesaje : 5
Puncte : 8
Reputatie : 1
Data de inscriere : 17/09/2010
Re: Obiectiv Canon 70-200mm IS II
De ajuns, ajunge intreg doar ca cei de la BH Photo il vor trimite cu valoare declarata (pentru asigurarea coletului) ceea ce inseamna ca la vama vei plati TVA+taxe... si vei ajunge cam la acelasi pret ca la noi.
Am auzit ca se pot trimite pachete si cu vaporul, iar in cazul asta nu platesti taxe, dar nu stiu procedura.
Am auzit ca se pot trimite pachete si cu vaporul, iar in cazul asta nu platesti taxe, dar nu stiu procedura.
gnash- Moderator
Puncte : 63
Reputatie : 2
Data de inscriere : 08/02/2010
Re: Obiectiv Canon 70-200mm IS II
Eu am trimis pachete in Ro cu vaporul si au ajuns intacte. Partea buna la procedura asta este ca pachetul iti vine acasa (nu e vamuit), si partea mai putin buna este ca poate dura si 2 luni pana il primesti si pentru siguranta se plateste asigurare, dar suma nu este mare.. ceva gen platesti 10$ pt o suma de maxim 300$ a bunurilor.
Subiecte similare
» Cana, copie a obiectivului Canon 70-200mm f4
» Canon 24-105 f/4L IS USM (obiectiv kit Canon 5D Mark ll)
» Obiectiv Canon 17-40/F4.0 USM EF-L
» obiectiv macro canon
» Vand Obiectiv Canon 17-85
» Canon 24-105 f/4L IS USM (obiectiv kit Canon 5D Mark ll)
» Obiectiv Canon 17-40/F4.0 USM EF-L
» obiectiv macro canon
» Vand Obiectiv Canon 17-85
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum