Forum CANON / Canonisti
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Academia Credis organizeaza prima tabara de Photoshop

2 participanți

In jos

Academia Credis organizeaza prima tabara de Photoshop Empty Academia Credis organizeaza prima tabara de Photoshop

Mesaj  andrei.rotaru Mier Mai 26, 2010 9:51 pm

Salut tuturor,

Am auzit de la un prieten ca Academia Credis organizeaza o super tabara cu tematica de Photoshop. Interesant mi s-a parut si faptul ca pe langa acest curs cei de acolo organizeaza si alte activitati precum alpinism, tiroliana, off-road etc. Suna binue nu?

Ma gandeam ca poate intereseaza pe cineva http://cisco.credis.ro/stiri.html?id=65

Toate bune
AndreiR

andrei.rotaru

Puncte : 7
Reputatie : 0
Data de inscriere : 06/05/2010

Sus In jos

Academia Credis organizeaza prima tabara de Photoshop Empty Re: Academia Credis organizeaza prima tabara de Photoshop

Mesaj  nicol_andru Dum Iun 20, 2010 2:24 am

Si mie mi s-a parut foarte interesanta tabara. Recunosc ca nu sunt foarte pasionata de fotografie sau photoshop insa ma atrage ideea de tabara, de a cunoaste oameni noi, si de ce nu sa mai invat ceva. Tot caut de cateva zile pareri si din partea altor persoane dar vad ca nu se inghesuie lumea.... de ce???

nicol_andru

Puncte : 1
Data de inscriere : 20/06/2010

Sus In jos

Academia Credis organizeaza prima tabara de Photoshop Empty Academia Credis organizeaza prima tabara de Photoshop

Mesaj  andrei.rotaru Dum Iun 20, 2010 11:05 am

Este prima editie a acestor tabere, si nu cred ca o sa ai prea multe pareri pentru inceput. Eu am fost in acelasi loc cu un proiect de la Universitatea din Bucuresti intitulat EDU Antreprenor si a fost o experienta pe cinste. Iti recomand sa incerci...mai ales ca au acum 150 de burse, asa ca pretul este de doar 500 Ron pentru tabara. Gasesti mai multe informatii aici: http://cisco.credis.ro/stiri.html?id=70

andrei.rotaru

Puncte : 7
Data de inscriere : 06/05/2010

Sus In jos

Academia Credis organizeaza prima tabara de Photoshop Empty Re: Academia Credis organizeaza prima tabara de Photoshop

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum