Plimbare la Miclauseni
2 participanți
Forum CANON / Canonisti :: Arta fotografica :: Practica foto (Impartasire fotografii) :: Viata urbana si calaltorii
Pagina 1 din 1
Plimbare la Miclauseni
Am profitat de vremea frumoasa de ieri si am iesit intr-o scurta plimbare cu aparatul dupa mine la Miclauseni. Initial am fost dezamagit ca nu se poate vizita (cel putin in interior) Palatul Sturdza, dar m-am linistit repede prin imprejurimi, acolo unde se afla Manastirea Miclauseni. Iata cateva fotografii:
Canon 500D, f/16 , 1/125, iso 100, obiectiv kit/18-55 mm
Canon 500D, f/3.5 , 1/100, iso 100, obiectiv 50 mm
Canon 500D, f/3.5 , 1/60, iso 100, obiectiv 50 mm
Canon 500D, f/3.2 , 1/125, iso 100, obiectiv 50 mm
Canon 500D, f/16 , 1/125, iso 100, obiectiv kit/18-55 mm
Canon 500D, f/3.5 , 1/100, iso 100, obiectiv 50 mm
Canon 500D, f/3.5 , 1/60, iso 100, obiectiv 50 mm
Canon 500D, f/3.2 , 1/125, iso 100, obiectiv 50 mm
Ultima editare efectuata de catre buonarroti in Vin Iul 08, 2011 5:06 am, editata de 2 ori (Motiv : Link-urile catre imagini erau invalide. cum se uploadeaza o imagine: http://canonisti.forumz.ro/n18-regulament-canonisti-upload-imagini)
Re: Plimbare la Miclauseni
A trebuit sa editez putin postul tau pentru ca nu se vedeau imaginile. Link-ul catre a 2-a imagine nu este valid, de aceea nu am putut sa actualizez.
Codul trebuie sa fie asa:
Codul trebuie sa fie asa:
- Cod:
[img]http://url/nume_imagine.jpg[/img]
Am inteles! Acum ca totul pare in regula nu pot sa fac altceva decat sa astept parerile voastre vis-a-vis de fotografii.
Personal imi place ultima extrem de mult.
Desi pare simpla, este nu tocmai usor de realizat pentru cineva care nu stie sa foloseasca aparatul foto. Nu este cazul la tine - dovada consta in faptul ca ai folosit masurerea spot . Excelent si mai asteptam
Desi pare simpla, este nu tocmai usor de realizat pentru cineva care nu stie sa foloseasca aparatul foto. Nu este cazul la tine - dovada consta in faptul ca ai folosit masurerea spot . Excelent si mai asteptam
Forum CANON / Canonisti :: Arta fotografica :: Practica foto (Impartasire fotografii) :: Viata urbana si calaltorii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum