Plimbare prin Brasov
2 participanți
Forum CANON / Canonisti :: Arta fotografica :: Practica foto (Impartasire fotografii) :: Viata urbana si calaltorii
Pagina 1 din 1
Plimbare prin Brasov
E una din primele mele fotografii care imi place foarte mult.
Canon 400D, f/4 , 1/40s, iso 100, obiectiv de kit/18 mm
Unii mi-ar putea reprosa ca subiectii sunt incadrati pe centru si nu am respectat regula treimi, dar mie imi place asa, este prelucrata in Lightroom si in Photoshop am scos un cos de gunoi care ma incomoda
Astept critici atat pe partea tehnica cat si pe cea fotografica
Canon 400D, f/4 , 1/40s, iso 100, obiectiv de kit/18 mm
Unii mi-ar putea reprosa ca subiectii sunt incadrati pe centru si nu am respectat regula treimi, dar mie imi place asa, este prelucrata in Lightroom si in Photoshop am scos un cos de gunoi care ma incomoda
Astept critici atat pe partea tehnica cat si pe cea fotografica
deraiatu- Mesaje : 55
Puncte : 74
Reputatie : 0
Data de inscriere : 20/02/2011
Re: Plimbare prin Brasov
Plasarea subiectilor in centru, in cazul de fata, nu este neaparat un lucru rau. Ca tehnica de compozitie, liniile conducatoare dau un aspect frumos, si interesant in acelasi timp.
Ce s-ar fi putut face diferit: pozitionarea fotografului mai spre stanga astfel incat linia conducatoare a bordurii sa duca spre subiecti, care ar fi de data asta putin mai in dreapta.
Imi place procesarea - da un aer misterios, si totodata modul (intentionat sau nu) prin care ai aratat ca subiectii sunt in miscare, si nu statici.
Bravo
Ce s-ar fi putut face diferit: pozitionarea fotografului mai spre stanga astfel incat linia conducatoare a bordurii sa duca spre subiecti, care ar fi de data asta putin mai in dreapta.
Imi place procesarea - da un aer misterios, si totodata modul (intentionat sau nu) prin care ai aratat ca subiectii sunt in miscare, si nu statici.
Bravo
La nivelul meu iti dai seama ca exemplificarea miscarii nu este una voita dar acum voi tine cu siguranta cont si de aceasta idee.
Multumesc
Multumesc
da am inteles perfect ii da o tenta mai dinamica, si am inteles si treaba cu bordura, acolo daca ma pozitionam mai in stanga cred ca era un spatiu mai mare intre subiecti si bordura si nu mai era de efect pe cand asa incadrati pe centru avem taietura aceea in asfalt care ne conduce privirea spre subiecti, parerea mea.
Pentru cei care sunt mai la inceput, si nu au inteles despre ce este vorba, le ofer o scurta explicatie:
Este vorba de timpul de expunere (viteza obturatorului). Un timp de expunere mic permite trecerea unui flux luminos redus, iar un timp de expunere mare permite implicit o cantitate mai mare de lumina sa ajunga la senzor. Cu cat timpul de expunere este mai mic (scurt) cu atat este ma imare efectul de "inghetare" a imaginii. Daca aceste lucruri sunt noi si de neinteles, iti recomand "initiere in fotografie" - un program adresat atat fotografilor incepatori cat si celor avansati, care nu au posibilitatea sau timpul necesar sa urmeze un curs fizic, oferindu-le oportunitatea sa invete fundamentele fotografiei digitale in comfortul propriei case. Pentru mai multe detalii click aici.
Este vorba de timpul de expunere (viteza obturatorului). Un timp de expunere mic permite trecerea unui flux luminos redus, iar un timp de expunere mare permite implicit o cantitate mai mare de lumina sa ajunga la senzor. Cu cat timpul de expunere este mai mic (scurt) cu atat este ma imare efectul de "inghetare" a imaginii. Daca aceste lucruri sunt noi si de neinteles, iti recomand "initiere in fotografie" - un program adresat atat fotografilor incepatori cat si celor avansati, care nu au posibilitatea sau timpul necesar sa urmeze un curs fizic, oferindu-le oportunitatea sa invete fundamentele fotografiei digitale in comfortul propriei case. Pentru mai multe detalii click aici.
Subiecte similare
» Plimbare la Miclauseni
» Grup Flickr - Brasov
» Photowalk - Brasov, 18 iulie 2010
» Propunere intalnire Brasov 2011
» Curs foto in brasov si online
» Grup Flickr - Brasov
» Photowalk - Brasov, 18 iulie 2010
» Propunere intalnire Brasov 2011
» Curs foto in brasov si online
Forum CANON / Canonisti :: Arta fotografica :: Practica foto (Impartasire fotografii) :: Viata urbana si calaltorii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum