cateva imagini din Fagaras
5 participanți
Forum CANON / Canonisti :: Arta fotografica :: Practica foto (Impartasire fotografii) :: Natura si peisaj (Mama natura ne da subiecte multe)
Pagina 1 din 1
Re: cateva imagini din Fagaras
Daca bine-mi aduc aminte, si nu ma inseala memoria - in prima imagine este Lacul Podragu, Pe Valea Arpasului?
Fiind un muntoman activ in anii liceului si facultatii imi plac foarte mult aceste imagini.
Putin contrast la postprocesare nu ar strica.
Fiind un muntoman activ in anii liceului si facultatii imi plac foarte mult aceste imagini.
Putin contrast la postprocesare nu ar strica.
Alte cateva imagini din muntii Fagaras
Nu am vrut sa mai deschid inca un topic cu acelasi nume, asa ca sper sa nu se supere nimeni ca am postat si eu aici. Pozale sunt facute in data de 17.09.2011, de la 3000m.
Toate sunt facute cu Canon 40D + Canon 28-135mm, cu diafragma f.8; ISO 100; distanta focala 28mm; difera doar timpul de expunere. Sper sa va placa.
[img] [/img]
[img] [/img]
Transfagarasan si lacul Balea
[img] [/img]
Cred ca e varful Negoiu daca bine imi aduc aminte
[img] [/img]
[img] [/img]
Lacul Capra
[img] [/img]
[img] [/img]
Have fun
Toate sunt facute cu Canon 40D + Canon 28-135mm, cu diafragma f.8; ISO 100; distanta focala 28mm; difera doar timpul de expunere. Sper sa va placa.
[img] [/img]
[img] [/img]
Transfagarasan si lacul Balea
[img] [/img]
Cred ca e varful Negoiu daca bine imi aduc aminte
[img] [/img]
[img] [/img]
Lacul Capra
[img] [/img]
[img] [/img]
Have fun
Tineghe- Mesaje : 78
Puncte : 120
Reputatie : 12
Data de inscriere : 08/11/2010
RE
Super tari imaginile, bravo, cel putin alea unde se vede si drumu sunt fenomenale, ai folosit cumva filtru UV? ai avut pe obiectiv?
SorY- Mesaje : 39
Puncte : 49
Reputatie : 6
Data de inscriere : 10/08/2011
ai folosit cumva filtru UV? ai avut pe obiectiv?
Da am filtru UV pe obiectiv. Singura probleba care ma deranjat a fost ca aveam soarele oarecum din fata.
Imaginea 4 este Vf Capra sau Vanatoarea lui Buteanu?
Nu stiu exact ce varf este, eu m-am uitat pe google maps dupa ce am ajuns acasa si parea sa fie varful negoiu, pentru ca el este la vest de transfagarasan si de lacul Balea, dar se poate sa ma insel pentru ca nu prea cunosc zona de pe acolo.
multumesc.
urmeaza muntii retezat (sper cat de curand)
urmeaza muntii retezat (sper cat de curand)
imi permiti sa spun si eu "avion cu motor ia-ma si pe mine-n zbor" ???
Excelente foto. Mi-ar placea si mie sa incerc asa ceva vreodata... pana atunci iti doresc tie vrme buna sa poti zbura si sa ne poti delecta si pe noi cu un unghi diferit al Carpatilor.
Excelente foto. Mi-ar placea si mie sa incerc asa ceva vreodata... pana atunci iti doresc tie vrme buna sa poti zbura si sa ne poti delecta si pe noi cu un unghi diferit al Carpatilor.
Multumesc. Am in proiect muntii retezat, dar imi trebuie timp si o zi buna pentru ca se inoreaza foarte repede la munte si nu as vrea sa merg degeaba.
Pozele care le-am facut sunt facute sambata, iar vineri am fost iara in fagaras dar mai dupamasa (3-4) si pe cand am ajuns era peste tot inorat si nu am putut face nimic. Si sambata cand m-am intors din Bucegi, tot fagarasul era acoperit de nori.
Asta e... "riscul meseriei"
Pozele care le-am facut sunt facute sambata, iar vineri am fost iara in fagaras dar mai dupamasa (3-4) si pe cand am ajuns era peste tot inorat si nu am putut face nimic. Si sambata cand m-am intors din Bucegi, tot fagarasul era acoperit de nori.
Asta e... "riscul meseriei"
Subiecte similare
» cateva imagini E-session
» Splash | Stropi
» cateva animalute
» Regulament CANONISTI - upload imagini
» cateva mijloace de transport
» Splash | Stropi
» cateva animalute
» Regulament CANONISTI - upload imagini
» cateva mijloace de transport
Forum CANON / Canonisti :: Arta fotografica :: Practica foto (Impartasire fotografii) :: Natura si peisaj (Mama natura ne da subiecte multe)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum