subcategorie fotografii
5 participanți
Pagina 1 din 1
subcategorie fotografii
S-ar putea adauga o subcategorie unde sa postam fotografii(eventual tematice) si sa le comentam
Re: subcategorie fotografii
Am o oarecare indoiala ca va fi contributie peste 50%. S-au mai postat pe ici colo poze.. si mai nimeni nu a avut ce sa spuna... Nu vreau sa va tai elanul; si eu as vrea sa existe asa ceva, pentru ca este o foarte buna metoda de invatare.
Ca propunere de feedback m-am gandit asa:
1. Fotografia sa fie insotita de EXIF (Model aparat; obiectiv/focala, valoare diagfragma, timp expunere, ISO).
2. Cei care vor sa lasa comentarii, sa o faca in maniera asta:
Ca propunere de feedback m-am gandit asa:
1. Fotografia sa fie insotita de EXIF (Model aparat; obiectiv/focala, valoare diagfragma, timp expunere, ISO).
2. Cei care vor sa lasa comentarii, sa o faca in maniera asta:
- a) Care crezi ca este subiectul?
b) Ce iti place si ce nu la acea fotografie?
c) Ce ai fi facut diferit?
Am o oarecare indoiala ca va fi contributie peste 50%.
m-am uitat putin la concurenta si am vazut ca e foarte vizitata in aceasta privinta
Ideea este ok, o aveam pregatita, dar asteptam un imbold
Eu sunt de acord cu ideea... acum sa vedem modalitatea in care o vom implementa.
Deci avem 3 voturi "Pentru"... celelalte vip-uri ce zic? Dl. GNASH, esti prin zona?
Eu sunt de acord cu ideea... acum sa vedem modalitatea in care o vom implementa.
Deci avem 3 voturi "Pentru"... celelalte vip-uri ce zic? Dl. GNASH, esti prin zona?
salutare. pozele le putem posta aici sau trebuie sa asteptam o subcategorie? ca nu m-ai am rabdare.
Tineghe- Mesaje : 78
Puncte : 120
Reputatie : 12
Data de inscriere : 08/11/2010
Am trimis o propunere ADMIN-ului insa nu am primit nici un raspuns pana in momentul de fata. Sugestia mea este sa mai asteptam pana maine. Si eu vreau sa postez foto, pentru a putea explica mai bine anumite lucruri.
Chiar daca nu sunt VIP sau cu vreo functie pe forum, va spun sigur ca fotografia se invata facand fotografii, comparand, acceptand critica. Trebuie neaparat deschisa o sectiune tip galerie in care fiecare user sa-si deschida propriul topic. Asa se poate urmari evolutia respectivului, se pot face comparatii intre anumite fotografii. NU cred ca trebuie implementata o sectiune foto cu tematica pentru ca nu se mai poate urmari evolutia userilor.
Fiecare cu topicul lui si cu critica lui.
Spor!
Apropos, sunt interesat de o colaborare cu acest forum.
Fiecare cu topicul lui si cu critica lui.
Spor!
Apropos, sunt interesat de o colaborare cu acest forum.
Subiecte similare
» subcategorie
» subcategorie Accesorii
» Fotografii clare
» Canon EF 50mm f/1.4 USM - Exemple foto
» Cum sa faci fotografii de grup reusite (Sabin Fota)
» subcategorie Accesorii
» Fotografii clare
» Canon EF 50mm f/1.4 USM - Exemple foto
» Cum sa faci fotografii de grup reusite (Sabin Fota)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum