Utilitar NUMAR cadre
+5
romulus
peste
PremierPhoto
andr3!
gnash
9 participanți
Pagina 1 din 1
Utilitar NUMAR cadre
Utilitarul se poate descarca de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Cu ajutorul lui puteti afla cate cadre au fost trase cu aparatele ce au procesor DIGIC III sau DIGIC IV, cu exceptia seriei 1D. Asta inseamna ca utilitarul va arata numarul de cadre doar pentru aparatele 40D, 50D, 450D,500D si 1000D. De asemenea, utilitarul functioneaza si pe 5DMkII, dar trebuie inchis si deschis de cateva ori inainte de a afisa nr. de cadre.
Nu functioneaza pe 500D! Pe camerele mai noi de 500D (adica 550D si 60D) nu am incercat.
Pe camerele 1D, 5D, 10D, 20D, 30D, 300D, 350D si 400D nu va fi afisat nimic sau la numarul de cadre va aparea 0.
Cu ajutorul lui puteti afla cate cadre au fost trase cu aparatele ce au procesor DIGIC III sau DIGIC IV, cu exceptia seriei 1D. Asta inseamna ca utilitarul va arata numarul de cadre doar pentru aparatele 40D, 50D, 450D,
Nu functioneaza pe 500D! Pe camerele mai noi de 500D (adica 550D si 60D) nu am incercat.
Pe camerele 1D, 5D, 10D, 20D, 30D, 300D, 350D si 400D nu va fi afisat nimic sau la numarul de cadre va aparea 0.
peste a scris:merge si la 400D cu mare succes
Ultima editare efectuata de catre Admin in Dum Feb 27, 2011 8:54 am, editata de 2 ori (Motiv : {LE: Admin})
gnash- Moderator
Puncte : 63
Reputatie : 2
Data de inscriere : 08/02/2010
Re: Utilitar NUMAR cadre
salut.. poate sa ma ajute si pe mine cineva, sa imi zica cum pot sa aflu numarul de cadre.
andr3!- Mesaje : 17
Puncte : 22
Reputatie : 0
Data de inscriere : 11/02/2011
Descarci softul din topicul de mai sus, il instalezi.. legi camera la calc prin cablu USB si iti afiseaza informatiile.andr3! a scris:salut.. poate sa ma ajute si pe mine cineva, sa imi zica cum pot sa aflu numarul de cadre.
problema este ca nu pot sa instalez softul de mai sus...
"EOSInfo cannot be installed on systems with NET Framework version smaller that 2.0" asta este mesajul care apare..
gata am reusit dar nu fara ajutorul tau.... MULTUMESC MULT!!!
Cu cea mai mare placereandr3! a scris:gata am reusit dar nu fara ajutorul tau.... MULTUMESC MULT!!!
merge si la 400D cu mare succes
pt 1d exista undeva pe net 1dcount - cel putin la 1d mk2 este singurul care functioneaza
pt 1d exista undeva pe net 1dcount - cel putin la 1d mk2 este singurul care functioneaza
PremierPhoto a scris:Acelasi utilitar il poti folosi si pentru 500D.
OK... Acolo scrie ca Canon l-a scos pentru modelul 500D, si de aici nedumerirea mea. Multumesc de reply!
Nu functioneaza si la EOS 500D.
Am incercat in seara asta, si nu-l recunoaste. Imi tot da Error... Pacat, m-ar fi interesat sa aflu cam cate cadre am facut pana acum...
Am incercat in seara asta, si nu-l recunoaste. Imi tot da Error... Pacat, m-ar fi interesat sa aflu cam cate cadre am facut pana acum...
Urmeaza sa-mi iau un 7D si ma intereseaza un astfel de program, dar nu am gasit nimic pe net. Nu am inca aparatul, deci nu as putea sa fac incercari. Vreau sa-l iau nou, insa nu strica sa-l verific de la inceput sa nu ma pomenesc ca ajunge la mine tocmai cel de proba din magazin....
tiberius- Mesaje : 8
Puncte : 9
Reputatie : 1
Data de inscriere : 08/06/2011
De unde urmeaza sa il achizitionezi de ai frica asta?tiberius a scris:Urmeaza sa-mi iau un 7D si ma intereseaza un astfel de program, dar nu am gasit nimic pe net. Nu am inca aparatul, deci nu as putea sa fac incercari. Vreau sa-l iau nou, insa nu strica sa-l verific de la inceput sa nu ma pomenesc ca ajunge la mine tocmai cel de proba din magazin....
Din Romania....
tiberius- Mesaje : 8
Puncte : 9
Reputatie : 1
Data de inscriere : 08/06/2011
Am instalat si eu utilitarul, insa dupa ce-mi conectez camera ( 400D) apare fereastra EOSimfo dar cuprinde alte date, de ex. seria, model, proprietar, data, dar nu afiseaza nimic in legatura cu nr de declansari.
p.a.u.l.- Mesaje : 3
Puncte : 5
Data de inscriere : 04/07/2011
canon powershot
buna.. acest soft este doar pt DSLRuri? Am un canon powershot s5is... poate cineva sa imi recomande un soft pentru a afla numarul de cadre?
blabla35- Mesaje : 1
Puncte : 1
Data de inscriere : 08/10/2011
nu cred ca exista soft pentru aparatele bridge.
Tineghe- Mesaje : 78
Puncte : 120
Reputatie : 12
Data de inscriere : 08/11/2010
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum