Ce melodii ascultati?
5 participanți
Pagina 1 din 1
Ce melodii ascultati?
Se intampla ca uneori sa va furnice pielea... pe alocuri si de vina sa fie o simpla melodie!?! Poate ar fi bine sa-ncepem aici o lista! Ideea nu-i originala dar in felul asta ne vom cunoaste mai bine.
P.S.-nu-i vorba de ce ne place de fel.. ci doar de ce ne sensibilizeaza in momentul respectiv.
P.S.-nu-i vorba de ce ne place de fel.. ci doar de ce ne sensibilizeaza in momentul respectiv.
Re: Ce melodii ascultati?
Momentan, dupa concertul Gogol Bordello, mi-am facut un CD cu cele mai "hard" piese ale lor si il ascult mai tot timpul.
In iunie ma duc la Sting (sau vine el la noi?) si probabil ca voi intra in acea perioada in "epoca" Sting&Police (probabil mai mult Police).
In rest ... ROCK FM!
In iunie ma duc la Sting (sau vine el la noi?) si probabil ca voi intra in acea perioada in "epoca" Sting&Police (probabil mai mult Police).
In rest ... ROCK FM!
Bogdan Dulgheru- Mesaje : 24
Puncte : 26
Reputatie : 0
Data de inscriere : 10/03/2011
in 90% din cazuri ascult trance gratuit pe www.livesets.us sau posturile de radio care emit online prin winamp
seara obisnuiesc sa ascult bazaitul tantarilor
danielgrecu- Mesaje : 2
Puncte : 4
Reputatie : 0
Data de inscriere : 21/07/2011
la munca am descarcate State-urile of trance ale lui Armin, dar in general ascult cam orice, bineinteles fara "ritmurile balkanice"
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum