Forum CANON / Canonisti
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Este util un astfel de forum?

+8
-Heroes-
andr3!
PremierPhoto
aureldunca
VladyD
gnash
Bogdan
Admin
12 participanți

In jos

Este util un astfel de forum?

Este util un astfel de forum? Vote_lcap100%Este util un astfel de forum? Vote_rcap 100% 
[ 9 ]
Este util un astfel de forum? Vote_lcap0%Este util un astfel de forum? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]

Total voturi : 9

Sondaj inchis

Este util un astfel de forum? Empty Este util un astfel de forum?

Mesaj  Admin Sam Noi 28, 2009 10:09 pm

cyclops

Admin
Admin
Admin

Puncte : 351
Reputatie : 8
Data de inscriere : 23/11/2009

https://canonisti.all-up.com

Sus In jos

Este util un astfel de forum? Empty Re: Este util un astfel de forum?

Mesaj  Bogdan Lun Feb 08, 2010 12:32 pm

astept de mult asa ceva ... dar ...acum cu mutarea, speram sa apara si activitate ...

bye

Bogdan

Puncte : 15
Reputatie : 4
Data de inscriere : 08/02/2010

Sus In jos

Mesaj  gnash Lun Feb 08, 2010 8:49 pm

De cand astept un astfel de forum. Sper sa ne strangem multi, de abia astept schimbul de idei

gnash
Moderator
Moderator

Puncte : 63
Reputatie : 2
Data de inscriere : 08/02/2010

Sus In jos

Mesaj  VladyD Mier Oct 06, 2010 10:32 pm

Evident ca este util! Asteptam sa se mai inmulteasca lumea canonistilor pe aici...
VladyD
VladyD

Puncte : 3
Reputatie : 0
Data de inscriere : 06/10/2010

Sus In jos

Mesaj  aureldunca Lun Noi 08, 2010 11:44 am

Foarte util,ba bucur ca v-am gasit si va urez succes in tot ce v-ati propus
aureldunca
aureldunca

Puncte : 77
Reputatie : 9
Data de inscriere : 08/11/2010

http://www.aureldunca.ro

Sus In jos

Mesaj  PremierPhoto Vin Feb 11, 2011 9:04 am

si eu consider ca un forum este util, atata timp cat membrii si interactioneaza..
PremierPhoto
PremierPhoto
VIP
VIP

Puncte : 687
Reputatie : 46
Data de inscriere : 10/02/2011

http://www.premier-photo.com

Sus In jos

Mesaj  PremierPhoto Lun Feb 14, 2011 3:30 am

De cand am postat raspunsul anterior, au fost doar 4 interactiuni pe forum..asta inseamna ca forumul este ineficient. Oare de ce va este frica sa interactionati?? Chiar daca sunteti la inceput cu fotografia trebuie sa intelegeti ca si noi (sau poate doar eu??), am inceput tot de la zero. Nu exista intrebari stupide.. poate doar cele care nu vreti sa ni le adresati..
Procesul de invatare se produce gradual, si cu pasi marunti.. exact ca atunci cand erati copii mici si ati invatat sa mergeti in picioare.. cu ceva efort si bunavointa ati ajuns ca astazi sa puteti alerga cu ochii inchisi..
PremierPhoto
PremierPhoto
VIP
VIP

Puncte : 687
Reputatie : 46

http://www.premier-photo.com

Sus In jos

Mesaj  andr3! Lun Feb 14, 2011 5:30 am

si eu cred ca acest forum este util

andr3!

Puncte : 22
Data de inscriere : 11/02/2011

Sus In jos

Este util un astfel de forum? Empty Este util, chiar foarte util

Mesaj  -Heroes- Vin Feb 18, 2011 9:43 pm

Eu zic ca este util atat timp cat gasesti informatii cat mai multe, complete si documentate. Spre exemplu eu consider ca este foarte util atunci cand ai de rezolvat o problema sau atunci cand vrei sa achizitionezi un aparat foto si cum in momentul de fata ofertele sunt foarte variate si multe e greu sa te decizi ce sa cumperi si atunci cumperi dupa ce te informezi pe forum. Si nu in ultimul rand este util in schimbul de ideei si informatii dupa ce ai achizitionat un aparat.

-Heroes-

Puncte : 34
Reputatie : 1

Sus In jos

Mesaj  caMARYnon Vin Apr 01, 2011 9:08 pm

Ar trebui sa fie, deocamdata informatiile tehnice, pareri si schimburi de experienta sunt foarte limitate din ceea ce vad. Sper sa se anime odata cu inceperea sezonului outdoor (poate ne mai lasa dracu' mizeria asta de vreme) ...

caMARYnon

Puncte : 20
Data de inscriere : 31/03/2011

Sus In jos

Mesaj  arhionut Joi Mai 12, 2011 3:44 am

mai mult decat evident Very Happy
arhionut
arhionut

Puncte : 14
Data de inscriere : 08/05/2011

Sus In jos

Mesaj  tiberius Sam Iun 11, 2011 1:00 pm

Ma bucur ca am gasit forumul acesta. Nu am inca DSLR dar dupa multe sapaturi sunt decis sa merg pe Canon. Evident, am studiat mult ce s-a scris si pe forumul Nikon, multa informatie buna ingeneral si in special legata de Nikon. Se poate face si din forumul Canon ceva la fel, daca nu si mai bine. Am gasit aici afirmatia ca acesta nu este un forum subventionat. Zic ca este foarte bine, dincolo se simtea putin manipularea si cand iti dai seama dupa ce ai cerut un sfat sincer ramai cu un gust amar...O fi acum o moda sa ai Nikon dar sunt multi care merg cu incredere pe Canon. Probabil e o chestiune de timp pana apar aici. Pe Softpedia sunt foarte multi cu Canon, ar fi bine daca ar posta si pe forumul acesta pentru ca ar avea ce sa spuna. Eu m-am hotarat la un DSLR descarcand manualele de aici si facand comparatii. Am fost in Buc. si m-am jucat putin cu cateva DSLR-uri tocmai pentru a testa ergonomia. Mare lucru ! Nikon-ul D7000 pe care il asteptasem atat mi s-a parut o jucarie, parca imi scapa din mana. Mai mult m-am impacat cu D300s, insa cand am pus mana pe Canon, alta viata! Parca te tii tu de el nu il tii in mana Very Happy . Asteptati numai sa iau uneltele si o sa ma dati afara dupa cat o sa va stresez cu intrebari Laughing .

tiberius

Puncte : 9
Data de inscriere : 08/06/2011

Sus In jos

Mesaj  alex1962 Dum Iul 10, 2011 2:08 am

Nimeni nu o sa spuna ca nu este util un astfel de forum atat timp cat activeaza mai mult sau mai putin pe aici. Orice este util pe lumea asta daca ai capacitatea sa iei ceea ce este bun si folositor.
Eu am dat cu totul intamplator de acest forum, ca o legatura cu un anunt dat la 'vanzari'.
Incerc sa parcurg articolele sa incerc sa mai postez cate ceva, dar activitatea mi se pare destul de slaba !
Din pacate cine se mai pricepe nu se baga pe astfel de forumuri, fiindca se merge pe principiul ca nu are ce sa invete, dar nici nu este dispus sa impartaseasca din experienta lui. Din pacate este o problema generala. Pe de alta parte, cine ar vrea niste raspunsuri nu le gaseste... Din pacate am vazut si raspunsuri fara ceva constructiv. Dar este imbucurator ca spre deosebire de alte forumuri de la noi, aici este o atmosfera foarte civilizata.
alex1962
alex1962

Puncte : 30
Reputatie : 2
Data de inscriere : 09/07/2011

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum