Zona Muntiilor Bucegi
5 participanți
Forum CANON / Canonisti :: Arta fotografica :: Practica foto (Impartasire fotografii) :: Natura si peisaj (Mama natura ne da subiecte multe)
Pagina 1 din 1
RE
Tu zbori cu ceva sau pur si simplu gasesti zone mai inalde de unde poti fotografia?
SorY- Mesaje : 39
Puncte : 49
Reputatie : 6
Data de inscriere : 10/08/2011
Re: Zona Muntiilor Bucegi
SorY a scris:Tu zbori cu ceva sau pur si simplu gasesti zone mai inalde de unde poti fotografia?
Evident ca zboara. A si postat cateva imagini in care a si dat detalii despre aparatul cu care zboara - a se citi avion.
Da intradevar, am zburat cu avionul, iar avionul cu care am zburat este cel din poza de la avatar.
Tineghe- Mesaje : 78
Puncte : 120
Reputatie : 12
Data de inscriere : 08/11/2010
un CesnaTineghe a scris:Da intradevar, am zburat cu avionul, iar avionul cu care am zburat este cel din poza de la avatar.
nu e cessna (mi-ar place mie )
este un Flight Desigh CTSW de 2 locuri.
Tineghe a scris:nu e cessna (mi-ar place mie )
seamana
seamana.... dar sti reclama aia cu o pisica si cu un leu?
avionul asta nu are numai aproximativ 400 kg e mult mai mic decat cessna
avionul asta nu are numai aproximativ 400 kg e mult mai mic decat cessna
eu am zburat 3 ore, cu tot cu facutul pozelor, de la Deva - Fagaras - Bucegi - Deva si am consumat 50L de benzina ( benzina de peco de 95) Aproximativ 300 ron.
Aproximativ 45 min. am facut de la Deva la Fagaras, iare inapoi de la Bucegi la Deva am facut cam 1:15 min.
Aproximativ 45 min. am facut de la Deva la Fagaras, iare inapoi de la Bucegi la Deva am facut cam 1:15 min.
Forum CANON / Canonisti :: Arta fotografica :: Practica foto (Impartasire fotografii) :: Natura si peisaj (Mama natura ne da subiecte multe)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum