Probleme 10d
4 participanți
Pagina 1 din 1
Probleme 10d
De curand am facut cateva poze cu 10d-ul dar cred ca are niste mari probleme cand il setez pe manual si vreau sa fac poza noaptea sa blocheaza si daca e cu blitz si fara si nu numai pe manual si pe restu pana la auto ce sa ii fac stie cineva ceva?
Oldfly- Mesaje : 8
Puncte : 12
Reputatie : 0
Data de inscriere : 28/07/2011
Da
Deci nu demult am cuparat un 10d cu declansatorul defect.l-am dus la un service tipii de acolo l-au reparat totul bine dar eu daca vreau sa fac noaptea o poza aparatul se blocheaza.deci imi declanseaza poza dar imediat dupa se blocheaza dupa ceva vreme isi revine si imi arata poza neclara.am incercat pe toate optiunile inafara de auto pe toate face la fel.deci sa inteleg ca nu pot face noapte poza numai pe auto?
Re: Probleme 10d
Ce se intampla se numeste expunere lunga. Iti recomand sa citesti manualul.
Pe rotita ai un mod automat de portret pe timp de noapte (penultimul). Incearca-l si vezi ce-ti iese. Deschide si blitz-ul daca nu-l deschide aparatul automat.
Deasemenea iti recomand sa resetezi si parametrii camerei, cine stie ce setari avea puse de fostul proprietar.
Cauta "Reverting to the Default Settings" in manual pentru asta.
Pe rotita ai un mod automat de portret pe timp de noapte (penultimul). Incearca-l si vezi ce-ti iese. Deschide si blitz-ul daca nu-l deschide aparatul automat.
Deasemenea iti recomand sa resetezi si parametrii camerei, cine stie ce setari avea puse de fostul proprietar.
Cauta "Reverting to the Default Settings" in manual pentru asta.
mihaim- Mesaje : 46
Puncte : 54
Reputatie : 5
Data de inscriere : 08/02/2011
Inca ceva grav cred
Astazi am facut cateva poze aiurea si la un momentdat am setat aparatul pe manual si dupa a inceput sa imi faca poze negre nu am idee ce a patit orice fac toate pozele sunt negre vreo idee?
fiine pe manual sunt multe lucruri care ar cauza fotografii negre. (Subexpunere)
Fa niste fotografii in Av,la o diafragma cat mai mare (de ex 2. si iso 640, si posteaza aici 1-2 rezultate. Fara detalii EXIF este greu sa stim ce si cum.. E ca si cum ai intreba la telefon un medic de ce te doare burta...
Fa niste fotografii in Av,la o diafragma cat mai mare (de ex 2. si iso 640, si posteaza aici 1-2 rezultate. Fara detalii EXIF este greu sa stim ce si cum.. E ca si cum ai intreba la telefon un medic de ce te doare burta...
Uite asa arata si pe orice functie il pun tot asa imi face pozele nu am ce sa ii fac am resetat setarile am scos cardul l-am formatat nimc nu stiu ce sa ii mai fac
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/801/img16971.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/801/img16971.jpg/
ai reusit sa faci vreo poza cu aparatul asta?? Ma gandesc sa nu cumva sa fie prajit senzorul
Da am reusit pana astazi si daca ar fii sa fie prajit senzorul la ce pret ar ajunge ai vreo idee? banuiesc ca alta solutie nu este
La timp expunere 1/4000 sau diafragma 1/22, sunt sanse mari ca poza sa iasa "neagra"...
Cum zice si PremierPhoto, fa o poza cu diafragma deschisa la maxim...
Daca problema e aparatul (si nu obiectivul), inclin sa cred ca e blocata diafragma (shutter). Asta se repara in service...
Alt obiectiv ai incercat?
Cum zice si PremierPhoto, fa o poza cu diafragma deschisa la maxim...
Daca problema e aparatul (si nu obiectivul), inclin sa cred ca e blocata diafragma (shutter). Asta se repara in service...
Alt obiectiv ai incercat?
Nu
Nu nu am incercat cu alt obiectiv dar acum merg la un service sa vad ce spune si dupa va anunt ce si cum
Multumesc la toata lumea pentru sfaturi si alte celea
Multumesc la toata lumea pentru sfaturi si alte celea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum