Geanta Canon pt 70-200 originala (pret foarte bun)
Pagina 1 din 1
Geanta Canon pt 70-200 originala (pret foarte bun)
Geanta este originala si o am in stare impecabila nefiind folosita absolut deloc, adica a stat tot timpul.
Este foarte rezistenta, nu e ca celelalte genti care in cazul unui impact isi pot modifica forma.
Inchizatoarea este foarte sigura si usor de lucrat cu ea. Un lucru foarte important, cred eu, este faptul ca obiectivul sta perfect fix in ea, nu se misca absolut deloc iar asta adunat la faptul ca geanta este dintr-un material mai dur, o face extraordinar de utila si protectoare pentru obiectiv.
Fiind de o calitate superioara, o dau pentru pretul de 150 ron.
Pentru poze, astept un mail.
mail: mitricabogdan@yahoo.com
tel: 0729954550
Este foarte rezistenta, nu e ca celelalte genti care in cazul unui impact isi pot modifica forma.
Inchizatoarea este foarte sigura si usor de lucrat cu ea. Un lucru foarte important, cred eu, este faptul ca obiectivul sta perfect fix in ea, nu se misca absolut deloc iar asta adunat la faptul ca geanta este dintr-un material mai dur, o face extraordinar de utila si protectoare pentru obiectiv.
Fiind de o calitate superioara, o dau pentru pretul de 150 ron.
Pentru poze, astept un mail.
mail: mitricabogdan@yahoo.com
tel: 0729954550
bogdanstefan- Mesaje : 7
Puncte : 13
Reputatie : 0
Data de inscriere : 08/06/2011
Subiecte similare
» Cumpar Geanta CANON originala (pt 500d )
» Vandut (canon 17-55mm f/2.8 IS USM in garantie)
» Acumulator Canon LP-E5 !
» VANDUT !(Vind CANON Powershot SX120 IS - stare ireprosabila. Pret negociabil.)
» CANON Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro + Canon EF 50mm f/1.8 II
» Vandut (canon 17-55mm f/2.8 IS USM in garantie)
» Acumulator Canon LP-E5 !
» VANDUT !(Vind CANON Powershot SX120 IS - stare ireprosabila. Pret negociabil.)
» CANON Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro + Canon EF 50mm f/1.8 II
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum