Canon 70-300 mm F/4-5.6 L IS USM
2 participanți
Pagina 1 din 1
Canon 70-300 mm F/4-5.6 L IS USM
Obiectivul EF f/4-5,6L IS USM de 70-300 mm face parte din prestigioasa serie L de la Canon, care asigură performanţe excelente, un interval zoom flexibil şi o calitate excepţională a imaginii într-un design robust şi compact.
Caracteristici
Teleobiectiv cu zoom de înaltă performanţă
Face parte din apreciata serie L de la Canon
Stabilizator de imagine pentru 4 trepte
Două elemente UD
Foarte rezistent la praf şi apă
Diafragmă circulară cu 8 lamele
Focalizare automată silenţioasă şi rapidă
Compatibil cu un colier pentru trepied
Teleobiectiv flexibil care stabileşte standarde noi pentru zoom şi performanţă.
Teleobiectiv cu zoom de înaltă performanţă
Cu un interval al distanţei focale de 70-300 mm, EF 70-300 mm f4-5,6L IS USM este un teleobiectiv cu zoom compact şi flexibil care oferă o calitate excepţională a imaginii. Ideal pentru fotografierea naturii sălbatice şi a evenimentelor sportive, precum şi pentru fotojurnalism şi portrete.
Calitate seria L
Seria L este gama de vârf a obiectivelor profesionale Canon, reprezentând superlativul opticii EF concepute pentru înaltă precizie. Obiectivele seriei L combină performanţa superioară cu manipularea la superlativ şi sunt foarte rezistente la praf şi umiditate.
Stabilizator de imagine pentru 4 trepte
Un stabilizator optic de imagine pentru 4 trepte de stabilizare – conceput special pentru distanţa focală specifică a obiectivului - are sarcina de eliminare a neclarităţii imaginii care poate surveni la fotografierea din mână sau la timpi de expunere mari. Detectarea automată a panoramării asigură performanţă eficientă la fotografierea subiecţilor în mişcare şi, datorită faptului că sistemul IS (Stabilizator imagine) se află la nivelul obiectivului, rezultatele sunt vizibile prin vizor, la încadrare.
Două elemente UD
Aberaţia cromatică este practic eliminată prin includerea a două lentile UD ce asigură calitatea şi claritatea optimă a imaginii.
Neclaritate de fundal creatoare
O diafragmă circulară cu 8 lamele pe obiectivul EF f4-5,6L IS USM de 70-300 mm creează o frumoasă neclaritate de fundal, scoţând subiectul dvs. în evidenţă cu efecte dramatice.
Focalizare automată rapidă, silenţioasă
Un inel USM (Motor ultrasonic) utilizează vibraţiile de frecvenţă ultra-sonică pentru focalizarea automată rapidă aproape fără zgomot. Unitatea principală ultrarapidă şi algoritmul AF optimizat contribuie de asemenea la viteza AF. Cuplul de prindere bun opreşte grupul lentilelor de focalizare fără depăşirea limitei maxime. Comanda manuală prioritară permanentă a focalizării este disponibilă fără necesitatea ieşirii din modul AF.
Re: Canon 70-300 mm F/4-5.6 L IS USM
Felicitari pentru achizitie (sau poate il ai mai demult si nu am fost eu atent...) cum ti se pare obiectul ?
caMARYnon- Mesaje : 16
Puncte : 20
Reputatie : 0
Data de inscriere : 31/03/2011
Multumesc!
Nu il am decat de 1 luna si imi place, este foarte sharp chiar la 300 mm, este rapid dar inca nu l-am testat in toate conditiile
In week-end merg la un miting aviatic, acolo sa vedem ce ii poate pielea.
Nu il am decat de 1 luna si imi place, este foarte sharp chiar la 300 mm, este rapid dar inca nu l-am testat in toate conditiile
In week-end merg la un miting aviatic, acolo sa vedem ce ii poate pielea.
Te rog sa ne tii la curent cu impresiile, ma tenteaza foarte serios in ciuda pretului dar pendulez intre 70-200f4 - 300f4 sau acest 70-300.
Am citit tot ce se poate despre toate dar prefer impresii personale si obiective.
Am citit tot ce se poate despre toate dar prefer impresii personale si obiective.
eu l-am gasit in consignatie la F64 si la un pret foarte bun, oricum era aproape nou
PS: vad ca ai macro-ul de 100 mm care ma intereseaza, deschide si tu un topic despre el
PS: vad ca ai macro-ul de 100 mm care ma intereseaza, deschide si tu un topic despre el
Am sa o fac cat de curand ...
Pentru edificare, asta este facuta cu obiectivul asta
Model:Canon EOS 50D
Shutter Speed:1/500 second
Aperture:F/5.6
Focal Length:269 mm
ISO Speed:200
Model:Canon EOS 50D
Shutter Speed:1/500 second
Aperture:F/5.6
Focal Length:269 mm
ISO Speed:200
Subiecte similare
» CANON Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro + Canon EF 50mm f/1.8 II
» Canon Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS
» Canon 24-105 f/4L IS USM (obiectiv kit Canon 5D Mark ll)
» CANON EOS 550D VS CANON EOS 600D
» Canon EOS 60D +obiectiv Canon EF-S 18-135 mm
» Canon Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS
» Canon 24-105 f/4L IS USM (obiectiv kit Canon 5D Mark ll)
» CANON EOS 550D VS CANON EOS 600D
» Canon EOS 60D +obiectiv Canon EF-S 18-135 mm
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum