Workshop-uri
5 participanți
Pagina 1 din 1
Workshop-uri
Poate cand voar fi mai multi vor aparea si propuneri in sensul topicului ...
Bogdan- Mesaje : 9
Puncte : 15
Reputatie : 4
Data de inscriere : 08/02/2010
Re: Workshop-uri
Din cate stiu eu, adminul e din Brasov si a mai facut intalniri gen workshop...
gnash- Moderator
Puncte : 63
Reputatie : 2
Re: Workshop-uri
pai poate ne organizam ...
Bogdan- Mesaje : 9
Puncte : 15
Reputatie : 4
Workshop-uri
Ideea privind organizarea unei reuniuni, mi se pare extrem de buna , pt ca in primul rand consolideaza comunitatea si este un bun prilej de cunoastere.
ionutneacsu- Mesaje : 5
Puncte : 8
Reputatie : 1
Data de inscriere : 17/09/2010
Intalnire
Problema este unde se va tine intalnirea. Daca mergem pe Bucuresti o sa fiu acolo, dar in tara imi va fi mai greu sa ajung.
Ar trebui sa incepem sa propunem locatii.
Ar trebui sa incepem sa propunem locatii.
-Heroes-- Mesaje : 29
Puncte : 34
Data de inscriere : 10/02/2011
Workshop-uri
Salutare tuturor,
Ar fi bine sa facem un compromis si sa ne intalnim undeva la mijloc, ca sa zic asa, pote cand se mai incalzeste putin, vor aparea mai multi doritori.
Nu stiu, este doar o opinie.
Multumesc!
Ar fi bine sa facem un compromis si sa ne intalnim undeva la mijloc, ca sa zic asa, pote cand se mai incalzeste putin, vor aparea mai multi doritori.
Nu stiu, este doar o opinie.
Multumesc!
ionutneacsu- Mesaje : 5
Puncte : 8
Data de inscriere : 17/09/2010
Eu cred ca ar fi corect sa ne intalnim acolo unde sunt cei mai multi membri, in orasul cu cei mai multi membri ai forumului.
Aici ne pot ajuta administratorii forumului cu un top al localitatiilor in functie de numarul de membri.
Ideea este sa nu facem mai multe locatii in mai multe orase zic eu, ca nu ar fi interesant, cu toate ca si aceasta chestie ar avea partile ei bune.
Aici ne pot ajuta administratorii forumului cu un top al localitatiilor in functie de numarul de membri.
Ideea este sa nu facem mai multe locatii in mai multe orase zic eu, ca nu ar fi interesant, cu toate ca si aceasta chestie ar avea partile ei bune.
-Heroes-- Mesaje : 29
Puncte : 34
Data de inscriere : 10/02/2011
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum