Flight photo shoot
2 participanți
Forum CANON / Canonisti :: Arta fotografica :: Practica foto (Impartasire fotografii) :: Viata urbana si calaltorii
Pagina 1 din 1
Flight photo shoot
Salutare. Vin si eu cu un rand de poza si sper sa va placa. (sper ca am postat in locul potrivit). Sunt poze facute orasului DEVA si cetatii de la DEVA
Canon 40D; 18-55mm; F. 9; timp de expunede 1/250; iso-100; distanta focala 23mm
[img] [/img]
Canon 40D; F.9; timp de expunere 1/250; iso-100; distanta focala 18mm
[img] [/img]
Canon 40D; F.9; tinp de expunere 1/250; iso-100; distanta focala 55mm
[img] [/img]
De la mine o sa aveti mai multe poze cu tema aviatica, deoarece e inca o pasiune de a mea (pe langa foto) si cand am putin timp liber merg la cate o sedinta foto.
Canon 40D; 18-55mm; F. 9; timp de expunede 1/250; iso-100; distanta focala 23mm
[img] [/img]
Canon 40D; F.9; timp de expunere 1/250; iso-100; distanta focala 18mm
[img] [/img]
Canon 40D; F.9; tinp de expunere 1/250; iso-100; distanta focala 55mm
[img] [/img]
De la mine o sa aveti mai multe poze cu tema aviatica, deoarece e inca o pasiune de a mea (pe langa foto) si cand am putin timp liber merg la cate o sedinta foto.
Tineghe- Mesaje : 78
Puncte : 120
Reputatie : 12
Data de inscriere : 08/11/2010
Re: Flight photo shoot
Personal te invidiez. Nu am avut pana acum posibilitatea sa fac astfel de foto, desi mi-ar placea.. Nu stiu insa daca m-as descurca.
Avand in vedere ca te aflai in miscare, imaginile sunt foarte sharp si bine compuse.
Bravo
Avand in vedere ca te aflai in miscare, imaginile sunt foarte sharp si bine compuse.
Bravo
avantajele sunt 2
1. avionul cu care zbor este un avion de doua locuri si foarte stabil in aer, adica posa zbor cu o viteza minima de 80 km/h
2. pozele sunt facute de la aproximativ 300 de metri inaltime (inafara de cea cu cetatea), iar solul nu se misca foarte repede sub mine. Cu cat esti mai sus, solul se misca mai incet.
Multumesc pentru aprecieri. In luna mai am, mai mult timp liber si vreau sa merg pana in retezet si parang la o sedinta foto tot din aer. Oricum am sa va tin la curent in cazul in care o sa am timp mai repede de luna mai.
1. avionul cu care zbor este un avion de doua locuri si foarte stabil in aer, adica posa zbor cu o viteza minima de 80 km/h
2. pozele sunt facute de la aproximativ 300 de metri inaltime (inafara de cea cu cetatea), iar solul nu se misca foarte repede sub mine. Cu cat esti mai sus, solul se misca mai incet.
Multumesc pentru aprecieri. In luna mai am, mai mult timp liber si vreau sa merg pana in retezet si parang la o sedinta foto tot din aer. Oricum am sa va tin la curent in cazul in care o sa am timp mai repede de luna mai.
salutare din nou. Revin cu cateva poze de la o alta "sedinta foto"
Termocentrala de la Deva.
[img] [/img]
Castelul Corviniilor din Hunedoara
Si aici este ceea ce am mai ramas din combinatul de la Hunedoara
[img] [/img]
Iar aici este biserica ortodoxa din satul Strei (jud. Hunedoara), construita la sfarsitul sec. XIII si inceputul sec. XIV
[img] [/img]
Toate pozele sunt facute cu canon 40D, obiectiv 28-135mm si functia A-DEP.
Termocentrala de la Deva.
[img] [/img]
Castelul Corviniilor din Hunedoara
Si aici este ceea ce am mai ramas din combinatul de la Hunedoara
[img] [/img]
Iar aici este biserica ortodoxa din satul Strei (jud. Hunedoara), construita la sfarsitul sec. XIII si inceputul sec. XIV
[img] [/img]
Toate pozele sunt facute cu canon 40D, obiectiv 28-135mm si functia A-DEP.
Forum CANON / Canonisti :: Arta fotografica :: Practica foto (Impartasire fotografii) :: Viata urbana si calaltorii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum