Serie de toamna
2 participanți
Forum CANON / Canonisti :: Arta fotografica :: Practica foto (Impartasire fotografii) :: Still life, alb-negru - experimente (Ce altceva fotografiem cand ploua afara?)
Pagina 1 din 1
Re: Serie de toamna
Daca se poate, te rog sa specifici datele EXIF pt aceste foto. (Aparat foto | obiectiv | valoare diafragma | timp expunere | ISO)
PremierPhoto a scris:Daca se poate, te rog sa specifici datele EXIF pt aceste foto. (Aparat foto | obiectiv | valoare diafragma | timp expunere | ISO)
Imaginile au fost prelucrate cu diverse programe asa ca datele exif nu mai au nicio valoare.
Te contrazic. Au valoare, chiar daca au fost prelucrate.
Imi plac ideile, si modurile de realizare.
Poza 1: - as fi tare curios cum si ce lumini ai folosit. Ca si compozitie nu mi se pare echilibrata.. spatiul gol din stanga, nu are un echilibru.
Poza 2: mult mai echilbrata dpdv compozitional. f/8 a fost o alegere buna, insa eu as fi inchis diafragma cel putin inca un stop - sa ma asigur ca absolut toate elementele sunt in focus.
Poza 3: aici ar fi 2 variante: ori un camp de profunzime foarte mic, ori unul mare. Lumina este excelenta.
Imi plac ideile, si modurile de realizare.
Poza 1: - as fi tare curios cum si ce lumini ai folosit. Ca si compozitie nu mi se pare echilibrata.. spatiul gol din stanga, nu are un echilibru.
Poza 2: mult mai echilbrata dpdv compozitional. f/8 a fost o alegere buna, insa eu as fi inchis diafragma cel putin inca un stop - sa ma asigur ca absolut toate elementele sunt in focus.
Poza 3: aici ar fi 2 variante: ori un camp de profunzime foarte mic, ori unul mare. Lumina este excelenta.
Am lucrat doar cu lumina de la 3 lumanari.
Efectele care ar duce cu gandul spre alte surse de lumina sunt date in PS sau LR
Efectele care ar duce cu gandul spre alte surse de lumina sunt date in PS sau LR
In poza 3 la marul din stanga se vad 3 luminite, dar greu sa iti dai seama ca is lumanari - daca acolo au fost pozitionate
PremierPhoto a scris:In poza 3 la marul din stanga se vad 3 luminite, dar greu sa iti dai seama ca is lumanari - daca acolo au fost pozitionate
Pozitionare lumanari:
1. In spatele marului din drapta
2. in spatele marului din stanga
3. in lateral stanga (creaza acea pata galbuie pe materialul folosit)
Forum CANON / Canonisti :: Arta fotografica :: Practica foto (Impartasire fotografii) :: Still life, alb-negru - experimente (Ce altceva fotografiem cand ploua afara?)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum