Forum CANON / Canonisti
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Manual canon eos 60d in limba romana (CERERE)

2 participanți

In jos

Manual canon eos 60d in limba romana (CERERE) Empty Manual canon eos 60d in limba romana (CERERE)

Mesaj  boccobv Dum Mar 27, 2011 3:33 pm

va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un manual de utilizare in limba romana pentru Canon eos 60d. va multumesc!!
boccobv
boccobv

Puncte : 5
Reputatie : 0
Data de inscriere : 27/03/2011

Sus In jos

Manual canon eos 60d in limba romana (CERERE) Empty Re: Manual canon eos 60d in limba romana (CERERE)

Mesaj  PremierPhoto Lun Mar 28, 2011 2:02 am

Pot sa te ajut cu manualul in engleza. PM daca esti interesat.

Nu vreau sa ma intelegeti gresit, insa versiunea originala in engleza e mult mai buna decat traducerea in romana - unii termeni sunt tradusi putin fortat si de aceea uneori este mult mai greu sa pricepi ce scrie acolo. Pe de alta parte cred ca cel putin 90% dintre noi, folosim calculatoarele cu sistemul de operare in engleza, si ne descurcam foarte bine; la fel de bine ne putem descurca si cu un aparat foto cu instructiuni in engleza.

Daca totusi aveti dificultati in a intelege anumite lucruri din maualele in limba engleza, aveti posibilitatea oricand sa deschideti un topic pe tema aceasta pentru modelul de aparat din dotare [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Descrieti problema cat mai detaliat si sunt convins 100% ca se va gasi cineva care sa va ajute. Acesta este unul din rolurile acestui forum, nu?

Daca ai o intrebare, si nu o adresezi la momentul potrivit... ramai cu ea Exclamation
PremierPhoto
PremierPhoto
VIP
VIP

Puncte : 687
Reputatie : 46
Data de inscriere : 10/02/2011

http://www.premier-photo.com

Sus In jos

Manual canon eos 60d in limba romana (CERERE) Empty Re: Manual canon eos 60d in limba romana (CERERE)

Mesaj  boccobv Lun Mar 28, 2011 3:10 am

PremierPhoto a scris:Pot sa te ajut cu manualul in engleza. PM daca esti interesat.

Nu vreau sa ma intelegeti gresit, insa versiunea originala in engleza e mult mai buna decat traducerea in romana - unii termeni sunt tradusi putin fortat si de aceea uneori este mult mai greu sa pricepi ce scrie acolo. Pe de alta parte cred ca cel putin 90% dintre noi, folosim calculatoarele cu sistemul de operare in engleza, si ne descurcam foarte bine; la fel de bine ne putem descurca si cu un aparat foto cu instructiuni in engleza.

Daca totusi aveti dificultati in a intelege anumite lucruri din maualele in limba engleza, aveti posibilitatea oricand sa deschideti un topic pe tema aceasta pentru modelul de aparat din dotare [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Descrieti problema cat mai detaliat si sunt convins 100% ca se va gasi cineva care sa va ajute. Acesta este unul din rolurile acestui forum, nu?

Daca ai o intrebare, si nu o adresezi la momentul potrivit... ramai cu ea Exclamation

multumesc, dar in engleza am si eu. daca pricepeam ceva engleza nu va rugam sa-mi dati in romana. nu pricep nimic lol! am descarcat manualul de la 7d. poate se aseamana un pic:)) am vazut ca sunteti din brasov. daca sunteti amabil sa-mi dati un nr de tel sa va intreb cate ceva, v-as fi recunoscator. oricum, multumesc!
boccobv
boccobv

Sus In jos

Mesaj  PremierPhoto Lun Mar 28, 2011 3:15 am

boccobv a scris:multumesc, dar in engleza am si eu. daca pricepeam ceva engleza nu va rugam sa-mi dati in romana. nu pricep nimic lol! am descarcat manualul de la 7d. poate se aseamana un pic:)) am vazut ca sunteti din brasov. daca sunteti amabil sa-mi dati un nr de tel sa va intreb cate ceva, v-as fi recunoscator. oricum, multumesc!
Bocco, sunt DIN Brasov, dar stau in Chicago. Daca doresti, ma poti suna gratuit aici astfel: de pe gmail (daca ai cont) - ai optiunea sa suni pe telefon mobil in SUA si Canada gratuit - trebuie sa instalezi un mic plugin. numarul meu este cel din semnatura. Daca nu merge asa, poti sa ne scrii aici pe forum problema si iti promit ca te vom ajuta.
PremierPhoto
PremierPhoto
VIP
VIP

Sus In jos

Mesaj  boccobv Lun Mar 28, 2011 4:52 am

Embarassed nu reusesc sa instalez plugin-ul affraid
boccobv
boccobv

Sus In jos

Mesaj  PremierPhoto Lun Mar 28, 2011 5:56 am

boccobv a scris: Embarassed nu reusesc sa instalez plugin-ul affraid
ai un mesaj privat de la mine
PremierPhoto
PremierPhoto
VIP
VIP

Sus In jos

Mesaj  PremierPhoto Mier Mar 30, 2011 7:54 am

Cei care intelegi engleza, aveti la dispozitie niste tutoriale despre Canon EOS 60D: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PremierPhoto
PremierPhoto
VIP
VIP

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum