Manual canon eos 60d in limba romana (CERERE)
2 participanți
Forum CANON / Canonisti :: Software / Firmware / Manuale :: Manuale utilizare :: Manuale - Seria EOS
Pagina 1 din 1
Manual canon eos 60d in limba romana (CERERE)
va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un manual de utilizare in limba romana pentru Canon eos 60d. va multumesc!!
boccobv- Mesaje : 3
Puncte : 5
Reputatie : 0
Data de inscriere : 27/03/2011
Re: Manual canon eos 60d in limba romana (CERERE)
Pot sa te ajut cu manualul in engleza. PM daca esti interesat.
Nu vreau sa ma intelegeti gresit, insa versiunea originala in engleza e mult mai buna decat traducerea in romana - unii termeni sunt tradusi putin fortat si de aceea uneori este mult mai greu sa pricepi ce scrie acolo. Pe de alta parte cred ca cel putin 90% dintre noi, folosim calculatoarele cu sistemul de operare in engleza, si ne descurcam foarte bine; la fel de bine ne putem descurca si cu un aparat foto cu instructiuni in engleza.
Daca totusi aveti dificultati in a intelege anumite lucruri din maualele in limba engleza, aveti posibilitatea oricand sa deschideti un topic pe tema aceasta pentru modelul de aparat din dotare [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Descrieti problema cat mai detaliat si sunt convins 100% ca se va gasi cineva care sa va ajute. Acesta este unul din rolurile acestui forum, nu?
Daca ai o intrebare, si nu o adresezi la momentul potrivit... ramai cu ea
Nu vreau sa ma intelegeti gresit, insa versiunea originala in engleza e mult mai buna decat traducerea in romana - unii termeni sunt tradusi putin fortat si de aceea uneori este mult mai greu sa pricepi ce scrie acolo. Pe de alta parte cred ca cel putin 90% dintre noi, folosim calculatoarele cu sistemul de operare in engleza, si ne descurcam foarte bine; la fel de bine ne putem descurca si cu un aparat foto cu instructiuni in engleza.
Daca totusi aveti dificultati in a intelege anumite lucruri din maualele in limba engleza, aveti posibilitatea oricand sa deschideti un topic pe tema aceasta pentru modelul de aparat din dotare [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Descrieti problema cat mai detaliat si sunt convins 100% ca se va gasi cineva care sa va ajute. Acesta este unul din rolurile acestui forum, nu?
PremierPhoto a scris:Pot sa te ajut cu manualul in engleza. PM daca esti interesat.
multumesc, dar in engleza am si eu. daca pricepeam ceva engleza nu va rugam sa-mi dati in romana. nu pricep nimic am descarcat manualul de la 7d. poate se aseamana un pic:)) am vazut ca sunteti din brasov. daca sunteti amabil sa-mi dati un nr de tel sa va intreb cate ceva, v-as fi recunoscator. oricum, multumesc!
Bocco, sunt DIN Brasov, dar stau in Chicago. Daca doresti, ma poti suna gratuit aici astfel: de pe gmail (daca ai cont) - ai optiunea sa suni pe telefon mobil in SUA si Canada gratuit - trebuie sa instalezi un mic plugin. numarul meu este cel din semnatura. Daca nu merge asa, poti sa ne scrii aici pe forum problema si iti promit ca te vom ajuta.boccobv a scris:multumesc, dar in engleza am si eu. daca pricepeam ceva engleza nu va rugam sa-mi dati in romana. nu pricep nimic am descarcat manualul de la 7d. poate se aseamana un pic:)) am vazut ca sunteti din brasov. daca sunteti amabil sa-mi dati un nr de tel sa va intreb cate ceva, v-as fi recunoscator. oricum, multumesc!
nu reusesc sa instalez plugin-ul
ai un mesaj privat de la mineboccobv a scris: nu reusesc sa instalez plugin-ul
Subiecte similare
» Manual utilizare Canon 7D
» Manual utilizare 550D (CERERE)
» Manual de utilizare Canon EOS 350D (CERERE)
» CANON Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro + Canon EF 50mm f/1.8 II
» CANON EOS 550D VS CANON EOS 600D
» Manual utilizare 550D (CERERE)
» Manual de utilizare Canon EOS 350D (CERERE)
» CANON Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro + Canon EF 50mm f/1.8 II
» CANON EOS 550D VS CANON EOS 600D
Forum CANON / Canonisti :: Software / Firmware / Manuale :: Manuale utilizare :: Manuale - Seria EOS
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum