Pata pe senzor la un canon 40D
2 participanți
Pagina 1 din 1
Tineghe- Mesaje : 78
Puncte : 120
Reputatie : 12
Data de inscriere : 08/11/2010
Re: Pata pe senzor la un canon 40D
esti sigur ca nu este praf pe obiectiv sau chiar pe senzor?? Pentru ca si in partea de sus a imaginii se vede a fi un fir de praf.
Cand si cum ai curatat ultima data aparatul/obiectivul?
Cand si cum ai curatat ultima data aparatul/obiectivul?
Nu e praf si nici pe senzor nu se vede nimic, adica daca ma uit in lumina senzorul se vede clar si fara pete. Eu l-am curatat cu servetele si o solutie pentru ochelari, iar apoi l-am aspirat cu un dispozitiv atasat la aspirator.
Eu am crezut ca a ramas ceva lichid pe acolo ca asa se vede. Am citi pe net ca senzorul are pe margini ceva ulei sau lichid si sa nu fi ajuns intre senzor si sticla de protectie.
Eu am crezut ca a ramas ceva lichid pe acolo ca asa se vede. Am citi pe net ca senzorul are pe margini ceva ulei sau lichid si sa nu fi ajuns intre senzor si sticla de protectie.
Lichidul de curatare al senzorului este diferit de cel pentru ochelari. Este posibil sa fie o reactie a acestui lichid. Cat despre uleiul/lichidul care ar putea ajunge intre sticla si senzorul propriuzis, ma indoiesc.
Recomandarea mea este sa iei legatura cu cei de la Canon. Ei sunt cei mai in masura sa iti dea sfaturi si solutii. Sunt foarte de treaba.
Recomandarea mea este sa iei legatura cu cei de la Canon. Ei sunt cei mai in masura sa iti dea sfaturi si solutii. Sunt foarte de treaba.
Am sa incerc sa i-au legatura cu cei de la canon. Mersi oricum.
Subiecte similare
» CANON Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro + Canon EF 50mm f/1.8 II
» CANON EOS 550D VS CANON EOS 600D
» Canon Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS
» Canon 24-105 f/4L IS USM (obiectiv kit Canon 5D Mark ll)
» Canon EOS 60D +obiectiv Canon EF-S 18-135 mm
» CANON EOS 550D VS CANON EOS 600D
» Canon Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS
» Canon 24-105 f/4L IS USM (obiectiv kit Canon 5D Mark ll)
» Canon EOS 60D +obiectiv Canon EF-S 18-135 mm
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum