Kata Pro-Light FlyBy-76 Rolling Case
2 participanți
Forum CANON / Canonisti :: Accesorii :: Alte accesorii (Oculare / Vizoare, Huse ploaie / Carcase subacvatice, Calorimetre, Cabluri, etc)
Pagina 1 din 1
Kata Pro-Light FlyBy-76 Rolling Case
De curand am achizitionat acest produs. Stiu ca pentru multi este o adevarata aventura cautarea/achizitionarea unui rucsac sau a unei genti pentru echipamentul foto.
Cateva detalii despre Kata Pro-Light FlyBy-76 Rolling Case (in engleza):
* Holds 2-4 D-SLR Camera, 8-10 Lens Kit
* Holds Computer with Screen up to 17"
* Ripstop Nylon and TST Rib Exterior
* Aeriform EVA and EPE Foam Interior
* Spine Guard and Honeycomb Panels
* Two Tripod Connecting Straps
* Vertical and Horizontal Handles
* GSS Gecko Shoulder Strap
* DTS Insertrolley
- Aparent, este o geanta de dimensiuni reduse, insa este foarte foarte incapatoare. Constructia este foarte solida - un avantaj, pentru ca protejeaza foarte bine echipamentul. Este 100% configurabil, in sensul ca buzunarele din interior, pot fi modificate dupa echipamentul gazduit. Pe mine ma avantajeaza mult culoare galbena, mai ales cand ma aflu in locatii cu lumina putina - pot sa vad tot ce este inauntru.
- Are compartiment special pentru un laptop generos (diagonala de pana la 17'').
- Este 4x4 , iar "caruciorul" poate fi demontat cu foarte mare usurinta pentru a fi purtat pe umar.
- Poate unul dintre dezavantaje, este faptul ca este putin cam mare pentru cerintele companiilor aeriene pentru carry-on (bagaj de mana).
- Raportul pret/calitate este foarte bun..
Daca doriti mai multe detalii, va rog sa ma intrebati aici
Cateva detalii despre Kata Pro-Light FlyBy-76 Rolling Case (in engleza):
* Holds 2-4 D-SLR Camera, 8-10 Lens Kit
* Holds Computer with Screen up to 17"
* Ripstop Nylon and TST Rib Exterior
* Aeriform EVA and EPE Foam Interior
* Spine Guard and Honeycomb Panels
* Two Tripod Connecting Straps
* Vertical and Horizontal Handles
* GSS Gecko Shoulder Strap
* DTS Insertrolley
- Aparent, este o geanta de dimensiuni reduse, insa este foarte foarte incapatoare. Constructia este foarte solida - un avantaj, pentru ca protejeaza foarte bine echipamentul. Este 100% configurabil, in sensul ca buzunarele din interior, pot fi modificate dupa echipamentul gazduit. Pe mine ma avantajeaza mult culoare galbena, mai ales cand ma aflu in locatii cu lumina putina - pot sa vad tot ce este inauntru.
- Are compartiment special pentru un laptop generos (diagonala de pana la 17'').
- Este 4x4 , iar "caruciorul" poate fi demontat cu foarte mare usurinta pentru a fi purtat pe umar.
- Poate unul dintre dezavantaje, este faptul ca este putin cam mare pentru cerintele companiilor aeriene pentru carry-on (bagaj de mana).
- Raportul pret/calitate este foarte bun..
Daca doriti mai multe detalii, va rog sa ma intrebati aici
Re: Kata Pro-Light FlyBy-76 Rolling Case
poti sa ii faci o poza langa o vala care e aprobata pt bagaj de mana? ca aceeasi problema o am si eu cu rucsacul meu tenba e nitel cam mare pt carryon
Re: Kata Pro-Light FlyBy-76 Rolling Case
Din pacate nu posed asa ceva, insa stiu ca modelul Kata Pro-Light FlyBy-74 se incadreaza in aceste cerinte.
Totusi am senzatia ca FlyBy-76 se incadreaza cerintelor internationale.. dar e posibil sa se fi schimbat regulile de ultima oara de cand am zburat..
Totusi am senzatia ca FlyBy-76 se incadreaza cerintelor internationale.. dar e posibil sa se fi schimbat regulile de ultima oara de cand am zburat..
Forum CANON / Canonisti :: Accesorii :: Alte accesorii (Oculare / Vizoare, Huse ploaie / Carcase subacvatice, Calorimetre, Cabluri, etc)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum