Forum CANON / Canonisti
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Kata Pro-Light FlyBy-76 Rolling Case

2 participanți

In jos

Kata Pro-Light FlyBy-76 Rolling Case  Empty Kata Pro-Light FlyBy-76 Rolling Case

Mesaj  PremierPhoto Mier Feb 16, 2011 4:14 am

De curand am achizitionat acest produs. Stiu ca pentru multi este o adevarata aventura cautarea/achizitionarea unui rucsac sau a unei genti pentru echipamentul foto.

Cateva detalii despre Kata Pro-Light FlyBy-76 Rolling Case (in engleza):

* Holds 2-4 D-SLR Camera, 8-10 Lens Kit
* Holds Computer with Screen up to 17"
* Ripstop Nylon and TST Rib Exterior
* Aeriform EVA and EPE Foam Interior
* Spine Guard and Honeycomb Panels
* Two Tripod Connecting Straps
* Vertical and Horizontal Handles
* GSS Gecko Shoulder Strap
* DTS Insertrolley

Kata Pro-Light FlyBy-76 Rolling Case  683207 Kata Pro-Light FlyBy-76 Rolling Case  IMG_156789 Kata Pro-Light FlyBy-76 Rolling Case  IMG_156812 Kata Pro-Light FlyBy-76 Rolling Case  IMG_156815 Kata Pro-Light FlyBy-76 Rolling Case  IMG_156817 Kata Pro-Light FlyBy-76 Rolling Case  IMG_156816

- Aparent, este o geanta de dimensiuni reduse, insa este foarte foarte incapatoare. Constructia este foarte solida - un avantaj, pentru ca protejeaza foarte bine echipamentul. Este 100% configurabil, in sensul ca buzunarele din interior, pot fi modificate dupa echipamentul gazduit. Pe mine ma avantajeaza mult culoare galbena, mai ales cand ma aflu in locatii cu lumina putina - pot sa vad tot ce este inauntru.
- Are compartiment special pentru un laptop generos (diagonala de pana la 17'').
- Este 4x4 Laughing, iar "caruciorul" poate fi demontat cu foarte mare usurinta pentru a fi purtat pe umar.

- Poate unul dintre dezavantaje, este faptul ca este putin cam mare pentru cerintele companiilor aeriene pentru carry-on (bagaj de mana).
- Raportul pret/calitate este foarte bun..

Daca doriti mai multe detalii, va rog sa ma intrebati aici Smile
PremierPhoto
PremierPhoto
VIP
VIP

Puncte : 687
Reputatie : 46
Data de inscriere : 10/02/2011

http://www.premier-photo.com

Sus In jos

Kata Pro-Light FlyBy-76 Rolling Case  Empty Re: Kata Pro-Light FlyBy-76 Rolling Case

Mesaj  peste Mier Feb 16, 2011 4:43 am

poti sa ii faci o poza langa o vala care e aprobata pt bagaj de mana? ca aceeasi problema o am si eu cu rucsacul meu tenba e nitel cam mare pt carryon

peste

Puncte : 16
Reputatie : 2
Data de inscriere : 15/02/2011

http://GZShop.ro

Sus In jos

Kata Pro-Light FlyBy-76 Rolling Case  Empty Re: Kata Pro-Light FlyBy-76 Rolling Case

Mesaj  PremierPhoto Mier Feb 16, 2011 4:49 am

Din pacate nu posed asa ceva, insa stiu ca modelul Kata Pro-Light FlyBy-74 se incadreaza in aceste cerinte.
Totusi am senzatia ca FlyBy-76 se incadreaza cerintelor internationale.. dar e posibil sa se fi schimbat regulile de ultima oara de cand am zburat.. Mad
PremierPhoto
PremierPhoto
VIP
VIP

Puncte : 687
Reputatie : 46
Data de inscriere : 10/02/2011

http://www.premier-photo.com

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum